RSS

i LOVE shawl...

       Hai,.....bertemu lagi! pada post kali nie saya nk kongsi skit pasal shawl atau dalam bahasa melayu nya selendang. Selendang sekarang semakin popular di kalangan wanita sekarang. Ramai yang menggemari pemakaian selendang termasuk lah saya...=)
        Selendang ini sesuai dipakai bersama apa jua baju. Dan ingat kita jangan la memakai selendang yang terlalu jarang. Jkalau jarang pon kita kena la pandai2 tutp aurat 2....contohnya dengan memebelit selendang tu sebanyak 2 kali. kan dah xnampak leher. So tiada alasan untuk kekal bergaya.
         Untuk pengetahuan anda semua, shawl boleh dipakai atau dibelit dengan pelbagai cara. kadang2 tu kita kena la pandai membelitnya. Try jer cara kita sendiri..at least ia nmpak cantik dan kemas bila dipakai. Klu xtahu sangat boleh la searh kat you tube cara pkai selendang. 
        Sekarang ni kalau anda semua perasan, banyak sangat kan jenis shawl kat pasaran. Sampai rambang mata jadinya. semua saya nak try, nasib baik la selendang ni xmahal sangat kn... boleh la jgak beli untuk bergaya. Setiap gadis pasti nak kelihatan cantik kan...So anda boleh la cube pakai shawl ni. Anda akan kelihatan lebih manis, cute dan catik....Try taw!
           

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment