RSS

Jom Santai.....!

        Salam.....Bertemu lagi yer.... dalam post kali ni saya nak kongsi cerita pasal dress untuk kita santai2..pegi jalan2... Kita pakai simple jer tapi kena la bersesuaian... kena la pandai dress kn..
         Kat sini saya nak bg contoh dressing yang mnjadi pilihan saya. tetap labuh dari punggung. ok kan...? Pakaian ini sangat sesuai untuk kita p jalan2 bersama kawan2. Saya suka pakai simple shirt dan kemeja. Saya jugak suke baju yang boleh dikenakan dengan baju inner, ia akan nmpak lebih smart. Tapi better kita pakai inner tu yang longgar. 
          Seluar ngan Baju tu kita harus pastikan ia sesuai taw.. jangan biar ia nampak x matching plak, kn dah cacat... Selendang atau tudung pun kita kena la pandai cari warna dan sesuai kan dengan baju. ton warna pada selendang amat mudah bagi kita sesuaikan dengan baju. 
         Anda pon mesti ada style anda tersendiri kan...Saya sume nak kongsi jer...klu berminat boleh la cube...=)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

evylovea said...

sye suka kat entry2 awk....
btul tu....untuk cantik kte tak perlu mendedahkan aurat kte..
klaw bley sye nk awk trus bg info ttg fesyen muslimah up-to-date key..sye tunggu^^

Rina Avail said...

Inner tudung tu adik bli kt mana dan jenis yg macam mana ye? Cantikla

Post a Comment